новини

Фотокнига - 30 років Академії НГУ

13.01.2022 16:26

До 30-ї річниці від дня заснування Національної академії Національної гвардії України у незалежній Україні для створення цієї фотокниги нами відібрано найкращі фотомоменти щоденної службово-бойової діяльності структури, зафіксовані на камери офіцерів-комунікаційників НА НГУ. Усі ці знімки та фактологічна основа – відображення щоденного розвитку навчального закладу, структури в цілому та реалізованого досвіду гвардійців.
Видання дозволить вам зануритися в реальність тих, хто живе заради миру, професійного досвіду та великої української родини. А також – побачити на власні очі весь спектр завдань Академії та всю палітру емоцій, які проживають військовослужбовці.

Від яскравих усмішок та радісних моментів до виконання важливих службово-бойових завдань гвардійцями. Від гордості в очах під час спортивних перемог до заходів вшанування пам’яті загиблих героїв. Від специфіки навчання, підготовки кадрів до вручення лейтенантських погонів та випуску. Тут ви побачите наукових діячів, міжнародних партнерів, майстрів спорту та героїв-захисників України.

Для зручності і полегшеного тематичного сприйняття усі світлини подано за розділами: «Сучасна історія Академії», «Навчання та підготовка», «Наукова діяльність», «Службово-бойова діяльність», «Вакцинація та протидія COVID-19», «Міжнародна діяльність», «Робота з особовим складом та виховання», «Спорт», «Логістика», «Навчально-матеріальна база», «Військові ритуали», «Участь гвардії в АТО/ООС», «НА НГУ у ЗМІ».