новини

Гвардійці Академії - переможці конкурсу «Вища школа Харківщини - кращі імена»

22.12.2021 08:42

У Харкові відбулася урочиста церемонія нагородження переможців XXIII обласного конкурсу «Вища школа Харківщини - кращі імена», на якій двоє гвардійців Академії Нацгвардії отримали нагороди.

Урочистий захід пройшов за участю керівника ХОДА Олександра Скакуна та голови Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко.

У 2021 році в XХІІI обласному конкурсі «Вища школа Харківщини – кращі імена» взяли участь 152 науково-педагогічних працівників з 27-ми закладів вищої освіти. Рішенням обласної конкурсної комісії від 14 грудня 2021 року визначені кандидатури 24 переможців та 28 дипломантів конкурсу за 11-ти номінаціями.

Так, переможцем XХІІI обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена» у номінації «За шляхетний приклад служіння українському народові» нагороджено заступника начальника Академії з озброєння та техніки – начальника відділу технічного забезпечення, кандидата військових наук, доцента, полковника Олега Шабаліна.

«Отримати диплом такого престижного конкурсу -  це справжнє визнання. Мені приємно, що вдалося досягти такого високого результату. Участь у конкурсі надихає на подальшу роботу на користь нашого навчального закладу», – зазначив полковник Олег Шабалін.

Переможцем XХІІI обласного конкурсу «Вища школа Харківщини – кращі імена» у номінації «Викладач гуманітарних дисциплін» визнана професор кафедри психології та педагогіки Академії, кандидат педагогічних наук, доцент Світлана Ізбаш.

«Для мене це дуже висока нагорода, тому що це визнання всієї наукової спільноти Харківщини. Особливі слова вдячності хочу висловити керівництву Академії за створені сприятливі умови для науково-педагогічних працівників. Зокрема, вдячна начальнику кафедри психології та педагогіки, підполковнику Станіславу Ларіонову за підтримку професійних ініціатив. Ця відзнака гарна мотивація для подальшого зростання», - розповідає Світлана Ізбаш.

Щиро вітаємо наших переможців та бажаємо подальших професійних успіхів і досягнень.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації