новини

Гвардійці Академії – переможці конкурсу «Студентська весна-2021»

23.06.2021 15:27

У креативному просторі Promodo Hub відбулась церемонія нагородження переможців міського конкурсу студентської самодіяльної творчості «Студентська весна – 2021».

Участь у конкурсі взяли 25 закладів вищої освіти міста Харків. Номінантами були й представники Національної академії Національної гвардії України.  

Директор департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради Олексій Чубаров, директор Харківського міського центру дозвілля молоді Олена Леонова та художній керівник центру Алла Подкосова-Фокіна нагородили переможців конкурсу у кожній з номінацій.

Члени журі відзначили, що перегляд конкурсних робіт приніс їм величезне задоволення, і їм було досить важко визначити переможців.

Як кращих керівників студентських клубів закладів вищої освіти нагородили подяками за якісну підготовку та високий рейтинг Харківського міського конкурсу студентської художньої самодіяльності «Студентська весна – 2021» начальника центру культури Академії капітана Артура Карапетяна та почесного діяча мистецтва України, керівника художньої самодіяльності Ольгу Полежаку.

Диплом І ступеню та статуетку у номінації «Оригінальний жанр» здобув Акробатичний колектив Академії Нацгвардії.

Дипломом ІІІ ступеню нагородили випускників Ігора Шепелева та Валентина Буганцева за пісню «Офіцери».

Дипломами лауреатів був нагороджений вокальний колектив самодіяльності Академії «5 стихій»: курсантки Валерія Лавроненко, Зоряна Джанаєва, Валерія Єрмоленко, Аліна Панфілова за виконання пісні «Веснянка».

У номінації «Соціальний відеоролик» кращими стали курсанти командно-штабного факультету Ігор Шепелев та Павло Солоненко. За результатами онлайн-голосування серед 17 відеороликів перемогу отримали 2 роботи курсантів: відеоролики «Ми разом» та «День Національної гвардії».

«Дуже приємно отримувати нагороди та розуміти, що твою роботу цінують та оцінюють на високому рівні. Неймовірні емоції отримав від того, що перемогу отримав не один відеоролик, а два. Це неодмінно мотивує та додає бажання творити. Сподіваюсь, це не остання наша перемога у творчому конкурсі»,­ – зазначив Ігор Шепелев.

Переможці отримали дипломи та пам’ятні статуетки конкурсу.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ