новини

Гвардійці Академії Національної гвардії подолали десятку незламності

26.03.2024 09:11

Курсанти та викладачі Академії Національної гвардії України підтримали забіг «Десятка Незламності» який мав важливу благодійну мету. У перший день старту захід зібрав 503 тисячі гривень на які закупили 27 FPV дронів з камерами нічного бачення і просто під час офлайн події передали представнику 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ.

 

«Десятка Незламності — дистанція, яка дає можливість перевірити свою фізичну підготовку та підкорити сумніви у собі. А головне — долучитись до важливої благодійної мети та допомогти армії нищити ворога», - розповів курсант командно-штабного факультету Тарас Рукавець.

За підсумками результатів 10-ки кращий час показали:

 

Серед чоловіків:

Олександр Чебан – 37, 51 хв.;

Юрій Чернуцький – 37, 52 хв.;

В’ячеслав Оленченко – 40,58 хв.

 

Серед жінок:

Марія Штиба – 45, 36 хв.

 

Коло підтримки в руках із прапором України пробігли й школярі міської дитячо-юнацької спортивної школи №1. Курсанти Національної академії Національної гвардії України розповіли дітям про навчання в Академії та відповіли на всі запитання хлопців та дівчат про службу у гвардії.

Викладачі кафедри фізичної підготовки та спорту нагородили атлетів медалями, від організаторів забігу, за подолання дистанції «Десятка Незламності».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ