новини

Гвардійці Академії показали високі знання під час брейн-рингу з іноземної мови

28.04.2021 11:40

Курсанти першого року навчання командно-штабного факультету взяли участь у міжакадемічному брейн-ринзі з англійської мови. Захід провели в рамках Міжнародного дня англійської мови, який було запроваджено ООН у 2010 році.

У брейн-ринзі «English With Pleasure», взяли участь чотири команди курсантів. До кожної команди входило по п’ять учасників з різних навчальних груп. Всього участь у брейн-ринзі взяли 20 курсантів.

Протягом семи раундів, у форматі Що? Де? Коли?, курсанти відповідали на питання із військової тематики. Кожна команда вигадувала назву, девіз та обирала капітана.    

Модератором брейн-рингу стала доцент кафедри іноземних мов Оксана Романова.

«Цьогорічний брейн-ринг пройшов доволі успішно. Курсанти дізналися більше інформації, яка стосується життя та військової служби в англомовних країнах, - зазначила Оксана Романова. - Ми розраховували на одну годину проведення, а затрималися на дві. Відтак, впевнена, що курсантам такий формат змагань дуже сподобався. Особисто мені було цікаво спостерігати за їх активністю, адже один із акцентів полягав саме у змагальності».  

Перемогу у брейн-ринзі отримала команда  «AD Victorian». Усі курсанти були нагороджені грамотами.

«Атмосфера під час брейн-рингу була досить дружелюбна та товариська. Я вперше беру участь у подібному заході і мені все сподобалося, - зазначив капітан команди переможців курсант Олег Гайдамака. – Такі заходи є досить пізнавальними для нас як курсантів. Наприклад, я вже зрозумів, що нова інформація допоможе під час складання заліку з англійської мови». 

Окрім брейн-рингу, до Міжнародного дня англійської мови, на кафедрі іноземних мов з курсантами командно-штабного факультету було проведено ряд заходів. Це аудіювання тексту «Happy English Language Day!!!», з послідуючим виконанням завдань, проведення вікторини «Англійська мова із задоволенням», а також конкурсу на кращу стінгазету до Міжнародного дня англійської мови.

 

Відділ міжнародних зв’язків інформації та комунікацій НА НГУ