новини

Гвардійці Академії покращили свої фахові знання

25.02.2021 16:35

З курсантами третього року навчання гуманітарного факультету проведено заняття з дисципліни: «Робота з особовим складом в підрозділах Нацгвардії».

Заняття провели старший викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін підполковник Олександр Васильковський та старший офіцер відділення по роботі з особовим складом військової частини 3017 майор Ігор Калініченко.

Протягом заняття курсанти відпрацювали порядок ведення службової картки військовослужбовців щодо заповнення розділу заохочення та стягнення. Гвардійці вивчили порядок обліку стану військової дисципліни в підрозділах, а саме облік кримінальних правопорушень та надзвичайних подій, облік адміністративних правопорушень, дисциплінарних проступків і облік військовослужбовців, які самовільно залишили військову частину. Крім того, навчилися розрізняти правопорушення за класифікаторами надзвичайних подій та дисциплінарних проступків.

 «Сьогодні я дізнався інформацію про облік заохочень військовослужбовців та дисциплінарних стягнень. Ми заповнювали службові картки та журнали обліку. Вже невдовзі, під час проходження практики, зможу застосувати набуті знання у військовій частині», - розповідає курсант гуманітарного факультету солдат Артур Доля.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ