новини

Гвардійці Академії привітали дітей із зимовими Святами

07.12.2023 11:46

Курсанти та офіцери Академії Національної гвардії України завітали до дитячих будинків і влаштували свято для діточок.

Військові спілкувалися з дітьми, організовували конкурси та ігри за які малеча отримувала солодкі подарунки. Також, гвардійці передали вихованцям: побутову техніку, медикаменти, светри, канцелярію, засоби гігієни, іграшки, солодощі та кошти для майбутніх потреб дітей.

«Зустрічі з маленькими діточками стали доброю традицією перед зимовими святами і приносять радість як малечі, так і курсантам. Щиро захоплююсь вихователями дитячих будинків за те, що вони доглядають за дітьми та роблять усе для їхнього комфорту», - коментує заступник начальника курсу майор Олексій Пономаренко.

Діти разом з вихователями також підготували своїм відвідувачам вірші, пісні та танцювальні номери.

«Ми підтримуємо діток регулярно і не тільки на свята. Думаю, що окрім матеріальної допомоги та подарунків дуже важливо приділяти діткам час, слухати їх, цікавитися їх життям і намагатися подарувати якомога більше тепла. Багато кого ці діти навчать цінувати те, що вони мають», - ділиться враженнями курсант гуманітарного факультету Олег Яременко.

За словами представників дитячих будинків, подібні зустрічі наповнені радістю, теплом та додають впевненості в тому, що військовослужбовці Академії Нацгвардії небайдужі до майбутнього покоління нашої держави та беруть неабияку участь у духовній та матеріальній підтримці малечі.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ