новини

Гвардійці Академії привітали колектив Харківського бронетанкового заводу з професійним святом

13.09.2021 14:18

Військовослужбовці Національної академії Національної гвардії України відвідали Державне підприємство «Харківський бронетанковий завод». З нагоди професійного свята, Дня танкіста, співробітників підприємства привітали заступник начальника Академії з озброєння та техніки – начальник відділу технічного забезпечення полковник Олег Шабалін, а музикою та співом порадували військовий оркестр Академії, творчий колектив «П’ять стихій» та заслужена артистка естрадного мистецтва України Ольга Полежака.

Нагадаємо, що Державне підприємство «Харківський бронетанковий завод»  — підприємство, яке спеціалізується на здійсненні капітальних ремонтів і модернізації танків Т-64Т-80Т-72, і танкових двигунів 5ТДФ і ГТД-1250. Завод також здійснює ремонт танкових прицілів, лазерних далекомірів і комплексу керованого озброєння.

«З великим задоволенням, за дорученням начальника Національної академії Національної гвардії України, вітаю вас із професійним святом – Днем танкіста. Важко оцінити той вклад, який роблять співробітники вашого заводу в підвищенні обороноздатності нашої держави, - наголосив полковник Олег Шабалін. - Пане генеральний директоре, ви краще за всіх знаєте людей, які стоять за станками, на виробничих дільницях, які працюють із технічною документацією. Наскільки кропіткою і важливою є їх робота до того моменту, коли вже готова машина залишить стіни заводу. Запевняю вас, що ті військові, які використовують техніку, почувають себе за бронею ваших машин повністю захищеними. Дозвольте мені від усього багатотисячного колективу Національної гвардії України передати вам слова вдячності за продукцію, яку ви випускаєте, а також роботу, яку проводите. Бажаю міцного здоров’я, мирного неба, процвітання вашому колективу, фінансової стабільності та всього самого найкращого».  

Після урочистостей курсантам Академії провели оглядову екскурсію територією заводу, ознайомивши з потужностями підприємства.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ