новини

Гвардійці Академії провели відкритий урок для студентів коледжу

27.06.2023 14:40

Військовослужбовці гуманітарного факультету Національної академії Національної гвардії України відвідали коледж та провели профорієнтаційну роботу зі студентами.

Гвардійці Академії розповіли про переваги навчання у навчальному закладі та перспективи після його закінчення.  Ліцеїстів ознайомили з вимогами, за якими здійснюється набір в умовах воєнного стану. Крім того, молодь дізналася про наявність усіх необхідних передумов для просування по службі, самореалізацію та набуття професійних умінь та навичок.

 «Сьогоднішній захід для студентів є вкрай важливим в умовах сьогодення. Адже,  завданням національно-патріотичного виховання молодого покоління є формування в студентській молоді поваги до Конституції та законів України, патріотизму та любові до українського народу. Наразі нашій державі потрібні професійні військові, які захищатимуть цілісність та незалежність. Потрібно спілкуватися з молоддю та надавати можливість усвідомлювати усю важливість військової професії. Звісно, не кожен може стати справжнім воїном, але може зробити будь-який, навіть маленький внесок у становлення незалежності», - говорить підполковник Віталій Мяло.

Ліцеїсти переглянули декілька відеофільмів про діяльність Національної гвардії України та Академію. Після перегляду військовослужбовці залюбки відповідали на запитання, які цікавили молодь з приводу вступу до навчального закладу.

Наприкінці заходу курсант Стас Лабунін розповів студентам про волонтерський рух задля перемоги!

 

Відділ міжнародних зв`язків, інформації та комунікації НА НГУ