новини

Гвардійці Академії вшанували загиблих військовослужбовців Національної гвардії України

22.02.2021 15:43

Військовослужбовці факультету логістики взяли участь у заходах, присвячених пам’яті загиблим гвардійцям під час виконання службових обов’язків.

Офіцерни та курсанти поклали квіти до пам’ятника старшого лейтенанта Віталія Гончарова та вшанували військовослужбовців Національної гвардії України, які загинули під час виконання службових обов’язків під час охорони громадського порядку в місті Києві у лютому 2014 року.

 «Ми вшановуємо пам’ять військовослужбовців Національної гвардії України, які поклали своє життя, виконуючи свій службовий обов’язок. Пам'ять про загиблих військовослужбовців буде жити в наших серцях», - зазначив заступник начальника факультету логістики по роботі з особовим складом підполковник Дмитро Бондарєв.

Довідка:

Старший лейтенант Віталій Гончаров закінчив Академію внутрішніх військ (нині Національна академія Національної гвардії України). 24-річний Віталій Гончаров загинув 18 лютого 2014 року в ході виконання службово-бойових завдань під час охорони громадського порядку у центральній частині м. Києва. Він отримав вогнепальне поранення, що виявилося несумісне з життям.

За сумлінне та зразкове виконання службових обов’язків під час службово-бойових завдань, виявлену особисту мужність та героїзм старший лейтенант Віталій Гончаров занесений до Книги пам’яті загиблих працівників органів внутрішніх справ України та навічно зарахований до списку військової частини 4125.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ