новини

Гвардійці Академії змагалися за звання першої ракетки з настільного тенісу

23.12.2021 11:11

У Національній академії Національної гвардії України у рамках щорічної спартакіади відбувся чемпіонат із настільного тенісу. У чемпіонаті взяли участь 10 команд із числа курсантів усіх факультетів та команда офіцерів-магістрів.

До складу суддівської колегії увійшли: старший викладач кафедри фізичної підготовки та спорту Академії майор Руслан Анацький, начальник лабораторії (начальник навчально-спортивного комплексу) капітан Олексій Конєв та викладач кафедри капітан Світлана Гунбіна.

За підсумками змагань, місця розподілилися наступним чином:

         1 місце посів курс № 2 командно-штабного факультету;

         2 місце - курс № 2 гуманітарного факультету;

         3 місце посів курс № 4 командно-штабного факультету.

Курсанти були нагороджені перехідним кубком, дипломом та медалями.

«Щороку в Національній академії Національній гвардії України проходить спартакіада з настільного тенісу. Важливо, що у змаганнях беруть участь курсанти всіх факультетів Академії, а також офіцери-магістри, - наголосив Руслан Анацький. – Як головний суддя змагань, я уважно слідкував за процесом гри, тому перемога кожного цілком заслужена».

Традиційно, після завершення змагань, гравці подякували один одному за гру.

«На змаганнях панувала атмосфера справжньої боротьби, та, попри це, усі спортивні заходи емоційно розвантажують і наповнюють позитивними враженнями. На перший погляд, процес гри в настільний теніс виглядає досить просто, але, насправді, саме цей вид спорту має багато правил під час порядку гри, подачі та переподачі мяча», - розповів учасник змагань, курсант командно-штабного факультету солдат Ігор Левицький.

Змагання із настільного тенісу були завершальними в рамках «Спартакіади 2021».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ