новини

Гвардійці привітали науково-педагогічний склад Академії

01.10.2021 17:02

 

У Національній академії Національної гвардії України відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти.

Відомо, що Харків - столиця українського студентства, в якому навчається більше 150 тисяч студентів. Кожного року випускається близько 40 тисяч дипломованих спеціалістів, з них понад 1000 педагогів.

Зі словами привітань до присутніх звернулася заступниця начальника Національної Академії по роботі з особовим складом полковник Олена Іванова.  

«Вітаю вас із дійсно особливим святом – Днем працівників освіти! Не лише знання та навички забезпечують успішне функціонування військовослужбовців Національної гвардії України, але і їх бажання отримувати знання. Натхнення, яке вони отримують від вас у навчальних аудиторіях, у навчальному центрі під час практичних занять, ваше бажання до постійного розвитку, ваша творча праця є найкращим прикладом як для майбутніх, так і діючих офіцерів, - наголосила полковник Олена Іванова. – Хочу вам побажати ніколи не збавляти своїх обертів, бути високопрофесійними і бути прикладом для нащадків. Бажаю міцного здоров’я, а також щастя та добробуту у ваших родинах».

На адресу навчального закладу надійшло привітання від командувача Національної гвардії України генерал – полковника Миколи Балана.

Наказом начальника Академії за відповідальне виконання свого професійного обов’язку, збагачення інтелектуального потенціалу здобувачів вищої освіти, педагогічну майстерність та з нагоди святкування Дня працівників освіти і Всеукраїнського дня бібліотек оголошено подяку 36 військовослужбовцям і службовцям Академії. А 22 військовослужбовці та службовці нагороджені грамотою.

Після офіційної частини розпочався святковий концерт. Відкрили творчу частину музиканти оркестру Академії музичною композицією «Диксіленд».

Курсанти Академії підготували яскраві музично-танцювальні композиції. Цікавим були виступи гвардійців у блоці акторської майстерності з грою на синтезаторі та трубі, номером художньої майстерності, грою на скрипці музичної композиції «Шербурські парасольки», а курсант Василь Балинський порадував присутніх веселими гуморесками. 

«Ми дуже цінуємо наших викладачів, і, звичайно, хочемо постійно радувати їх своїми досягненнями як у навчанні, так і в творчій діяльності, – зазначила курсантка четвертого року навчання гуманітарного факультету Аліна Панфілова. - Під час концерту ми з дівчатами-вокалістками ансамблю «П’ять стихій» подарували присутнім  зворушливі музичні композиції. Проте, найголовніший подарунок у цей день - вираз подяки та безмежної поваги до такої нелегкої, але необхідної викладацької праці».

Зі святом вас, шановні освітяни! Міцного вам здоров’я, щирої радості, творчої наснаги, нових науково-педагогічних звершень в ім’я незалежної України!

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ