новини

Гвардійці відпрацювали навички організації внутрішньої служби в підрозділі

03.11.2020 13:22

У Національній академії Національної гвардії України з курсантами третього року навчання командно-штабного факультету було проведено бінарне заняття. Навчальний захід відбувся на кафедрі тактико-спеціальної підготовки з дисципліни «Управління повсякденною діяльностю підрозділів НГУ». Тема заняття: «Організація внутрішньої служби в підрозділі».

Військовим досвідом у рамках заходу з курсантами поділився начальник служби військ штабу Східного територіального управління НГУ підполковник Володимир Каменєв.

У процесі заняття гвардійці відпрацювали низку питань, серед яких загальні обов’язки начальницького складу підрозділу в організації внутрішньої служби, права та обов’язки осіб, які несуть внутрішню службу в підрозділі, а також порядок розміщення особового складу в підрозділах на час несення внутрішньої служби.

«З Національною академією Національної гвардії України налагоджено тісну взаємодію. Ми в цьому надзвичайно зацікавлені, адже допомагаємо навчати майбутніх офіцерів, які прийдуть у наші ж підрозділи. Відтак, офіцери штабу Східного територіального управління беруть активну участь у проведенні бінарних занять із курсантами 3-4 року навчання, - зауважив начальник служби військ штабу Східного територіального управління підполковник Володимир Каменєв. - Найбільше уваги ми приділяємо саме практичному аспекту управління повсякденною діяльністю військ та організації служби в підрозділах. Під час спілкування із курсантами помітив, що майбутні офіцери мають живий інтерес до цих питань».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ