новини

Гвардійці запрошують школярів на навчання до НА НГУ

04.06.2024 09:16

Офіцери та курсанти Національної академії Національної гвардії України ознайомлюють школярів, ліцеїстів з освітнім закладом та запрошують на навчання.

Гвардійці розповідають про спеціальності, на які можуть вступати абітурієнти, специфіку навчання, побут та перспективи після закінчення військового вишу.

Курсанти діляться особистим досвідом навчання в Академії, показують екіпірування, спорядження, різноманітні засоби зв’язку, демонструють роботу БпЛА. Також проводять заняття з долікарської підготовки з детальним оглядом військової аптечки, накладанням турнікетів та тампонування ран.

«Наразі країні як ніколи потрібні люди, які захищатимуть цілісність та недоторканість. Необхідно спілкуватися з молоддю, мотивувати та надавати можливість усвідомлювати усю важливість військової професії у країні, де йде війна. Тому, ми відповідально ставимося до таких заходів та намагаємося викладатися на максимум, надавати якомога більше інформації стосовно вступу», - зазначає сержант Володимир Магда.

Зазначимо, що цього року здійснюється набір курсантів на спеціальності 251 «Державна безпека», 255 «Озброєння та військова техніка», 053 «Психологія».

Відділ міжнародних зв`язків, інформації та комунікації НА НГУ