новини

Гвардійці запрошують українців вступати в Академію НГУ

11.04.2024 09:17

Офіцери та курсанти Національної академії Національної гвардії України ознайомлюють школярів, ліцеїстів, військовослужбовців підрозділів НГУ та запрошують на навчання.

Гвардійці розповідають про спеціальності, на які можуть вступати абітурієнти, специфіку навчання, побут та перспективи після закінчення військового вишу.

Курсанти діляться особистим досвідом навчання в Академії, показують екіпірування, спорядження, різноманітні засоби зв’язку, демонструють роботу БпЛА. Також проводять заняття з долікарської підготовки з детальним оглядом військової аптечки, накладанням турнікетів та тампонування ран.

«Наразі країні як ніколи потрібні люди, які захищатимуть цілісність та незалежність. Необхідно спілкуватися з молоддю та надавати можливість усвідомлювати усю важливість військової професії у країні, де йде війна. Тому, ми відповідально ставимося до таких заходів та намагаємося викладатися на максимум», - зазначає курсантка Марія.

Зазначимо, що цього року здійснюється набір курсантів на спеціальності 251 «Державна безпека», 254 «Забезпечення військ (сил)», 255 «Озброєння та військова техніка», 053 «Психологія».

Відділ міжнародних зв`язків, інформації та комунікації НА НГУ