новини

Гвардійці завершили підготовку за освітніми програмами L-1А та L-1В рівнів

29.07.2023 12:20

У Національній академії Національної гвардії України пройшли курси підвищення кваліфікації. Участь брали більше 30 офіцерів з військових частин НГУ та Академії, які отримали звання «молодший лейтенант» та займають посади командира взводу.

Під час навчання основна увага приділялася вивченню вогневої, тактичної, інженерної підготовки, тактичної медицини, військового зв’язку, топографії, військової психології та радіаційного, хімічного та біологічного захисту, а саме роботі командира взводу.

«Головне, що ви повинні зрозуміти, що у вас є особовий склад, який ви повинні зберегти, виконавши усі завдання, які вам поставлено. Сподіваюсь, що за цей короткий період навчання ви встигли засвоїти усі знання, які допоможуть вам у подальшій службовій діяльності. Пам’ятайте, що саме ви і є прикладом і мотиватором для вашого підрозділу», – зазначає начальник навчально-методичного центру Академії полковник Володимир Тробюк.

По завершенню курсів усі військовослужбовці склали комплексний екзамен та отримали сертифікат.

Нагадаємо, що підготовка здійснювалася за освітніми програмами базового курсу тактичного рівня L-1А та фахового курсу тактичного рівня L-1В.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ