новини

Гвардійці зустрілися з випускниками ліцею «Патріот»

04.12.2021 16:07

Військовослужбовці Національної академії Національної гвардії України провели агітаційну роботу з випускниками ліцею з посиленою військово-фізичною підготовки «Патріот».

Гвардійці наочно представили факультети, спеціальності та розповіли майбутнім абітурієнтам перспективи навчання в Академії Нацгвардії. Курсанти пояснили ліцеїстам про особливості навчання та проходження служби.

Після ознайомчої частини ліцеїстам надали можливість практично відпрацювати нормативи з тактичної медицини та вогневої підготовки. Учні ліцею приміряли військове спорядження, екіпіровку, спецзасоби. Крім того, курсантка гуманітарного факультету Анастасія Андрущенко провела з юнаками та дівчатами психологічний тренінг на згуртованість.

«Це було неймовірне почуття, я знову поринув спогадами у своє минуле», - ділиться думками курсант гуманітарного факультету Артем Шаханов, який протягом двох років навчався у ліцеї «Патріот».

Ліцеїсти та керівництво військового закладу освіти подякували військовослужбовцям Національної академії за цікаву та змістовну програму та запросили гвардійців на наступну зустріч у стінах «Патріоту».

 «Я був дуже радий знову побачити рідні стіни свого навчального закладу, а особливо своїх викладачів та офіцерів, які вклали в мене свій життєвий досвід та знання», - розповідає випускник ліцею «Патріот» старший лейтенант Павло Попадинець.

Курсант гуманітарного факультету солдат Денис Власов