новини

Гвардійців Академії привітали музиканти Харківської обласної філармонії з сьомою річницею Національної гвардії України

25.03.2021 17:03

З нагоди Дня народження Національної гвардії України оркестр та солісти  Харківської обласної філармонії за власної ініціативи та поклику серця влаштували концерт для військовослужбовців Академії.

В центрі культури де відбувся святковий концерт музиканти зіграли для глядачів більше десяти україномовних  композицій.

«Національна гвардія для нашого колективу – це не просто армія, а люди які заради українців ризикують власним життям. Ми ніколи не відмовляємо військовим у наших концертах. Так було починаючи з 2014 року. Ми виїжджали у гарячі точки та навіть потрапляли під обстріли під час гастролей на Сході країни. Але особисто я жодного разу не пошкодувала про власну патріотичну позицію. А якщо б у мій час до лав гвардії брали дівчат я б і сама вже давно носила би форму.  – розповідає народна артистка України Ніна Шестакова. «Сьогодні ми, артисти Харківської обласної філармонії,  напередодні професійного свята та 7 річниці створення Національної гвардії України, з глибокою вдячністю за службу та працю по захисту Батьківщини з великим задоволенням граємо свою музику для військовослужбовців Академії»! – додав майстер художнього слова Роман Байрактар.

Окрім музики, військовослужбовці із захопленням намагалися розгадати професійні секрети виступу ілюзіоніста. Концерт супроводжувався відеороликами, привітаннями для гвардійців навчального закладу від артистів. Захід відбувся з урахуванням карантинних норм, місця у залі розраховувалися з дистанцією для глядачів.

«Мені дуже приємно в особливий для усієї Національної гвардії день знаходитися не тільки серед своїх товаришів та друзів але й мати змогу разом із ними слухати українську музику та дивитися на справжнє шоу. Завжди викликають вдячність та захоплення люди, які допомагають військовим своїми можливостями та талантами» - зазначив курсант гуманітарного факультету Денис Власов.

Також, всі бажаючі мали можливість закарбувати світлий та наповнений позитивом день, сфотографувавшись з музикантами Харківської обласної філармонії.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ