новини

Гвардійців Академії привітали з Днем Незалежності

25.08.2023 16:08

До 32-ої річниці Незалежності України для курсантів, які проходять первинну військову підготовку в Академії Національної гвардії, влаштували свято.

Зі словами привітання до усіх присутніх звернувся заступник начальника гуманітарного факультету по роботі з особовим складом полковник Олександр Загребельний:

«Тисячолітня історія нашої Держави є легендарною. Військовослужбовці Національної гвардії України завжди стояли на сторожі миру та спокою нашої держави. І сьогодні наші бійці продовжують боротися за нашу незалежність та свободу. Я дякую вам, що ви не побоялися та свідомо обрали цей військовий шлях та вступили до Академії. Впевнений, що ви гідно пройдете ці 4 роки підготовки та станете професійними військовими. Зі святом, з Днем Незалежності України».

Для гвардійців виступив мистецький батальйон Повітряних Сил Збройних сил України «Крила». Також пісенним поздоровленням привітала заслужена артистка естрадного мистецтва України Ольга Полежака.

Артисти виконували авторські твори, відомі народні та сучасні українські пісні. Концерт із яскравими виступами став незабутньою подією для курсантів-гвардійців.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ