новини

Гвардійців Київського факультету нагородили до Дня Конституції України

25.06.2021 15:11

На Київському факультеті Національної академії Національної гвардії України  відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Конституції України.

Урочисті заходи розпочалися з підняття Державного Прапору та виконання гімну України. 

«Конституція України визнає людину, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпеку найвищою соціальною цінністю і декларує та гарантує найширший перелік прав та свобод людини і громадянина. Вона всебічно визначає статус українського народу як носія суверенітету і єдиного джерела влади в Україні. Однак, нам не слід забувати, що конституційні норми, якими б передовими і демократичними вони не були, самі по собі не змінять життя на краще. Для цього нам усім потрібно підвищувати власну відповідальність, самовіддано працювати заради  розвитку України як цивілізованої європейської держави. Вітаю увесь особовий склад із святом! Бажаю здоров’я, благополуччя та мирного неба над головою!»,зазначив т.в.о начальника факультету підполковник Руслан Кізян.

Особовий склад Київського факультету був нагороджений грамотами, подяками, відомчими відзнаками за високі показники в службовій діяльності, військовій дисципліні та у навчанні.

По закінченню заходу до особового складу факультету звернувся військовий капелан отець Петро (ПЦУ), який привітав із святом та благословив особовий склад на успішне навчання.

Група інформації та комунікації Київського факультету Національної академії Національної гвардії України