новини

Харківський міський голова Ігор Терехов привітав гвардійців Академії

29.09.2023 14:27

Нещодавно пройшли урочистості до Дня захисників і захисниць України. На зустріч запросили військовослужбовців Національної академії Національної гвардії України.

Харківський міський голова Ігор Терехов подякував військовим за героїчну оборону Харкова і зазначив, що свято захисників і захисниць під час війни набуває особливого значення та символізму.

«Ми пам’ятаємо кожного, хто загинув за нашу свободу! І дякуємо всім, хто захищає нашу землю! Завдяки вам ми відстояли Харків та Україну. Перемоги та якнайшвидшого повернення з фронту додому!», - зазначив Ігор Терехов.

Міський голова вручив медалі «За оборону міста-героя Харкова», Почесні грамоти Харківської міської ради, Почесні грамоти виконкому міськради та Подяки міського голови 15 військовослужбовцям Національної академії Національної гвардії України.

«Дуже приємно бути в числі військовослужбовців, нагороджених сьогодні почесними відзнаками. Вважаю, що кожен, хто сьогодні боронить нашу країну перед лицем численних сил ворога, гідний найвищих нагород, адже боремось ми за наше спільне майбутнє, майбутнє наших дітей, майбутнє нашої нації, жертвуючи найдорожчим – своїми життями», - зазначив начальник служби мовного тестування мовного відділу Академії Нацгвардії підполковник Сергій Тимчишин.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ