новини

Ігор Терехов привітав офіцерів та курсантів Академії

13.10.2021 13:57

Виконуючий обов’язки Харківського міського голови Ігор Терехов відвідав Національну академію Національної гвардії України. 

Візит розпочався із покладання квітів до Стели героїв Академії, які віддали своє життя за територіальну цілісність та незалежність України.

Після покладання квітів, у центрі культури, Ігор Терехов привітав особовий склад та вручив нагороди Харківської міської ради до Дня захисників і захисниць України офіцерам та курсантам.

«Для мене сьогодні велика честь знаходитися в Академії Національної гвардії України та вручити нагороди від імені харків’ян. Саме ви стоїте на захисті цілісності нашої Батьківщини, саме для вас слова честь, обов’язок, Батьківщина – не пустий звук. Саме завдяки вам, захисникам, ми сьогодні живемо під мирним небом, а Харків – це мирне, динамічно розвинуте місто, - наголосив Ігор Терехов. - Дуже хочу, щоб кожен куточок нашої цілісної, соборної України був мирним, а завдяки вам я вірю у це. Хочу побажати всім присутнім міцного здоров’я, щастя, благополуччя у ваших родинах. Нехай завжди процвітає наша улюблена Україна і рідний Харків. Дякую вам, зі святом!».

Розпорядженням Харківського міського голови, за сумлінне виконання службових обов’язків, наполегливість та ініціативу, бездоганну сумлінну службу, високі показники в службово-бойовій діяльності, військовій дисципліні та навчанні, виявлену самовідданість при виконанні службового обов’язку та з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України оголошено Подяку дев’ятьом гвардійцям. Почесною грамотою Харківської міської ради нагороджено шістьох військовослужбовців Академії Національної гвардії.

«Від себе особисто та від всього особового складу Академії хотів би подякувати вам, Ігорю Олександровичу, за ту плідну роботу, яку проводите ви зі своєю командою для розвитку інфраструктури нашого міста, його безпеки та розквіту, - поділився словами вдячності т.в.о. начальника Академії генерал-майор Олександр Морозов. - День захисників та захисниць України – особлива дата, адже показує наскільки важливою є особистість українського військовослужбовця. У переддень свята всіх захисників та захисниць,  висловлюю вдячність особовому складу Академії за самовіддане служіння українському народові, виховання покоління майбутніх офіцерів та сумлінне виконання своїх службових обов’язків».

Також відомчими заохочувальними відзнаками нагороджено 20 офіцерів, курсантів та службовців Академії.

На завершення, всі присутні мали можливість насолодитися українськими піснями у виконанні вокального колективу «П'ять стихій» та солістки оркестру Академії Ольги Полежаки.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ