новини

Іграшки, солодощі та щирі посмішки. Курсанти Академії привітали дітей з новорічними святами

21.12.2021 13:40

Курсанти Академії переконані, що щира посмішка дитини – це справжнє щастя для оточуючих. Тому, перед новорічними святами курсанти командно-штабного факультету відвідали вихованців Обласного спеціалізованого будинку дитини «Зелений гай».

Саме у цьому будинку дитини майже 100 дітлахам надається медико-психолого-педагогічна реабілітація за індивідуальними програмами.

Військовослужбовці привітали діток з новорічними святами та подарували їм розвиваючі ігри та іграшки, дитячу літературу, фрукти та різноманітні солодощі.

«Регулярні зустрічі з маленькими діточками  стали доброю традицією і приносять радість як малечі, так і курсантам. Головною метою таких заходів є спілкування, якого дітям, позбавленим родинного тепла, так не вистачає, - прокоментував заступник начальника  курсу командно-штабного факультету по роботі з особовим складом капітан Олег Надолинний. - По очам курсантів бачу, що діти справили на них велике враження, тим самим ми виховуємо в курсантах почуття відповідальності та турботи».

За словами представників дитячих будинків, подібні зустрічі наповнені радістю, теплом та додають впевненості в тому, що військовослужбовці Академії Нацгвардії небайдужі до підростаючого покоління нашої держави та не на словах беруть участь у духовній та матеріальній підтримці малечі.

«Важливо подарувати дітям хоч трішки тепла, якого вони так потребують, тож порадувати малечу на День святого Миколая та Новий рік – це  дійсно радість для нас, - зазначив курсант Станіслав Новицький. – Спочатку важко дивитися на діток, адже розумієш, що з самого дитинства вони мають нелегку долю, але коли бачиш їхню відкритість, любов та вогники щирості, відразу стає легше на душі».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ