новини

Іспит з фізичної підготовки у випускників гуманітарного факультету

04.06.2021 11:03

 

Курсанти-випускники гуманітарного факультету склали іспит з фізичного виховання та методики фізичної підготовки.

На екзамен винесені наступні нормативи: підтягування на перекладині, біг на 100 метрів, крос на один кілометр, перевірка знань з методики фізичної підготовки та рукопашного бою, комплексно-силова вправа.

«Результати здачі нормативів дозволяють констатувати, що випускники систематично займаються фізичною підготовкою. У підсумку всі демонструють відмінні та добрі результати та мають потенціал для досягнення високих результатів», - розповідає начальник відділу фізичної підготовки департаменту професійної підготовки Головного управління Національної гвардії України полковник Андрій Мелешко.

Серед випускників курсантка Анжела Попутняк. Дівчина розповідає, що фізичними вправами займається систематично. Таким чином іспит склала на відмінно.

«Спортом я захоплююсь з дитинства, це вагома частина мого життя. Тож для мене в задоволення підкорювати спортивні вершини та досягати висот. Загалом всі нормативи на іспиті я склала на відмінно. Я виконала 45 повторень комплексно-силової вправи, 100 метрів пробігла за 15,6 секунд та кілометр за 3,42 хвилини. Рукопашний бій та теорію склала також на відмінно. І надалі планую професійно розвиватися у різних видах спорту», - говорить випускниця.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ