новини

Команда курсантів Академії увійшла до фіналу ліги веселого настрою

10.03.2020 14:47
Команда Національної академії Національної гвардії України у складі 6 учасників отримала місце в фіналі сезону.

Цього року курсанти, які взяли участь у півфінальній грі 20 сезону Харківської відкритої міської молодіжної ліги «Клуб веселого настрою», змагалися з 12-ма командами з Харкова та інших міст України. Це не перша знакова перемога для курсантів, які раніше вже стали володарями кубку "Вірність", переможцями фестивалю 17 сезону молодіжної ліги, а також фіналістами 18 та 19 сезону харківської молодіжної ліги КВН.

У півфіналі всі команди мали можливість продемонструвати свою кмітливість у конкурсах «Візитна картка» та «Музичний біатлон».
Капітан команди гвардійців Академії, курсант командно-штабного факультету Денис Півко почав брати участь у фестивалі ще зі школи, тож його загальний досвід змагань у молодіжній лізі «Клубу веселого настрою» становить 8 років.  

Майбутній офіцер зазначає, що розповісти, а тим більше вигадати гарний жарт не так легко як здається на перший погляд. Підготовка до такого конкурсу як КВН потребує концентрації, креативності та вміння вдало розподілити ролі під час роботи в команді.

«Всі команди, які пройшли в фінал доволі сильні, - поділився враженнями Денис Півко. - Уже 2 роки як я не тільки граю, але й пишу сценарій для нашого виступу. Можу з впевненістю сказати, що жарти писати нелегко, а особливо, коли їх багато. Допомагає мені в цьому читання спеціальної літератури та перегляд як українських, так і закордонних комічних програм».

Наступний фестиваль, який презентує фінальну частину 20 сезону  відбудеться 16 квітня.

Бажаємо успіхів веселій команді курсантів!

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ