новини

Команда «НА НГУ» стала бронзовим призером чемпіонату з міні-футболу (відео)

30.12.2020 12:16

У Харкові пройшли фінальні ігри чемпіонату Харківської області з міні-футболу на Кубок ФК «Універ». До складу команди Академії увійшло 18 військовослужбовців. Навчаються вони на командно-штабному, гуманітарному факультетах та факультеті логістики.

Команда Академії з рахунком 3:0 здобула перемогу та стала бронзовим призером змагань.

Найкращим бомбардиром став курсант гуманітарного факультету Дмитро Ментянник.  Він за гру забив 3 гола, а загалом за турнір вже 19.

«Наша команда насичено тренується до змагань, адже для цього в Академії створені всі умови. Завжди перед собою ставимо найвищі завдання, щоб перемагати в кожному матчі. І наша перемога – це результат нашої праці», - зазначив курсант Дмитро Ментянник.

Тренували  команду офіцери кафедри фізичної підготовки та спорту - підполковник Юрій Белошенко, капітани Олексій Конєв та Артем Корольов. За їхніми словами, команда Академії у цьому році показує високі результати у змаганнях із міні-футболу в Академії та міських чемпіонатах.

«Наша команда показала відмінний результат. Усі курсанти виклалися на повну та продемонстрували максимальну віддачу та витримку. Пишаюся, що команда здобула перемогу у грі за III місце», - зазначив підполковник Юрій Белошенко.

Варто зазначити, що це вже не перша перемога команди в цьому році. У змаганнях із нагоди святкування 100-річчя з Дня народження відомого льотчика Івана Кожедуба команда посіла 1 місце. У турнірі серед силових відомств Вовчанського району та у чемпіонаті України ліги учасників АТО 2020 у дивізіоні «Схід 1» також стали переможцями.

Вітаємо нашу команду та бажаємо нових досягнень та перемог.

Наступний турнір за 39 кубок ФК «Універ» відбудеться вже у січні 2021 року.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ