новини

Команда «НА НГУ» вийшла у півфінал чемпіонату з футболу (відео)

21.12.2020 17:28

У Харкові пройшла ¼ фіналу 2 ліги чемпіонату Харківської області з міні-футболу на Кубок ФК Універ.

Участь у змаганнях беруть участь 10 команд міста та області. Змагається за чемпіонство команда Національної академії Національної гвардії України. До складу команди входять 18 гвардійців, які навчаються на командно-штабному, гуманітарному факультетах та факультеті логістики.

У нелегкому протистоянні команда Академії з рахунком 7:3 здобула перемогу та пройшла у півфінал турніру.

«Боротьба між командами була запеклою, але всі гравці змагалися чесно і по-справжньому спортивно. Хочу подякувати всім гравцям за справжній адреналін на полі та перемогу», - зазначив капітан команди сержант командно-штабного факультету Олександр Сак.

Зазначимо, що найкращим бомбардиром цієї ліги є курсант гуманітарного факультету Дмитро Ментянник, який за гру забив 4 гола, а загалом за турнір вже 16.

Тренерами футбольної команди являються офіцери кафедри фізичної підготовки та спорту підполковник Юрій Белошенко, капітани Олексій Конєв та Артем Корольов. За їхніми словами, команда Академії у цьому році показує найкращі результати у змаганнях із міні-футболу в турнірах різних рівнів.

«Футбольна гра виявилася досить непростою, але наша команда показала відмінний результат. Усі курсанти виклалися на повну та продемонстрували максимальну віддачу та витримку. Вірю, що команда здобуде перемогу і в півфіналі та змагатиметься за першість у фіналі ліги», - зазначив тренер команди капітан Олексій Конєв.

Варто зазначити, що у цьому році наша команда здобула перемогу в змаганнях із нагоди святкування 100-річчя із Дня народження відомого льотчика Івана Кожедуба, у турнірі серед силових відомств Вовчанського району та у чемпіонаті України ліги учасників АТО 2020 у дивізіоні «Схід».

Вже в суботу курсанти змагатимуться за першість у півфіналі Кубку ФК Універ.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ