новини

Кращих військовослужбовців Академії відзначили медалями

05.04.2021 16:16

В Національній академії Національної гвардії України відбулось нагородження офіцерів від Міжнародної академії рейтингових технологій і соціології «Золота Фортуна».

Так, спільним рішенням командувача Національної гвардії України та голови Генеральної дирекції Міжнародної академії рейтингових технологій і соціології «Золота фортуна» дев’ять офіцерів навчального закладу та один службовець нагороджені медаллю «Народна шана. Національна гвардія України» II ступеня. Начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський подякував військовослужбовцям за сумлінне виконання службових обов’язків, наполегливість та ініціативу та нагородив гвардійців навчального закладу медалями.

«З кожним днем Національна гвардія України стає сильнішою та ефективнішою і цей показник завдяки вашій кропіткій роботі. Не зупиняйтеся на звершеннях, яких ви досягли. Спасибі вам за вашу працю. Благополуччя та успіхів вам на шляху до нових цілей», - зазначив начальник Академії генерал-лейтенант Сергій Соколовський.

Довідка: Міжнародний академічний рейтинг "Золота фортуна" існує в Україні з 1993 року. Його засновники – Національна академія наук  України та Кабінет Міністрів України. В президію рейтингу входять керівники академій наук з 29 країн світу. У визначенні переможців беруть участь спеціалісти Інституту соціології НАН України, народні депутати України, керівники Міністерств, ведучі засоби масової інформації. «Золота Фортуна» – це об’єктивна оцінка праці особистостей і трудових колективів.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ