новини

Курсант Академії отримав нагороду з нагоди Дня студента

17.11.2023 07:30

Напередодні Дня студента відбулося традиційне нагородження найактивніших студентів вищих навчальних закладів.

Подяки міської ради та її виконавчого комітету отримали 20 молодих людей. Їх відзначили за активну громадську позицію, вагомий внесок у культурний розвиток, ініціативу й наполегливість.

Подяку отримав й курсант другого року навчання командно-штабного факультету Національної академії Національної гвардії України Сергій Моспан. Окрім високих показників у навчанні та службово-бойовій діяльності Академії, Сергій бере активну  участь у спортивній життєдіяльності навчального закладу та є чемпіоном України з легкої атлетики.

«Студенти – це потужний рух, який дуже активно бере участь у житті країни та громади. Ваше навчання в університетах припало на важкі для країни часи, але багато студентів сьогодні — це волонтери, добровольці, які захищають наші кордони, це молодь, яка допомагає збирати кошти та необхідну допомогу як громаді, так і нашим військовим, які боронять нашу свободу. Бажаємо вам стати висококласними спеціалістами, знайти себе в тих професіях, які для себе обрали та просто бути щасливими. Перемоги нам усім спільної, і тоді будуть особисті перемоги», – зазначив секретар міської ради.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ