новини

Курсант Академії переміг у Всеукраїнському конкурсі

23.04.2021 14:39

Майбутній офіцер з факультету логістики Академії Нацгвардії Валентин Пігарєв став переможцем підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Всеукраїнський конкурс проходив за напрямом «Економіка автомобільного транспорту» в Харківському Національному автомобільно-дорожньому університеті. У режимі відеоконференції виступило 26 здобувачів з 17-ти закладів вищої освіти.

Курсант Валентин Пігарєв представив науково-дослідну роботу про організацію транспортних логістичних процесів для потреб військових підрозділів Національної гвардії України. За підсумками конкурсу, гвардієць  посів I місце в Україні та здобув диплом I ступеню.

Свої дослідження курсант проводив під науковим керівництвом професора кафедри менеджменту та військового господарства Академії НГУ Марії Науменко. За підготовку переможця до конкурсу, Марія Науменко також була відзначена Подякою галузевої конкурсної комісії.

«Це важлива перемога і вона знакова для нашого навчального закладу. У науковій роботі були розглянуті теоретичні та методичні аспекти організації транспортної логістики тилового забезпечення військових підрозділів Національної гвардії України, і шляхи підвищення її ефективності, - розповіла Марія Науменко. – Дякуємо представникам галузевої конкурсної комісії за таку вагому відзнаку нашої роботи. Це дуже мотивує до продовження наукових пошуків та подальших досліджень».

«Звісно, я наполегливо працював, увесь процес проведення дослідження був доволі цікавим, - зазначив Валентин Пігарєв. – Наприклад, для унаочнення процесу інноваційної діяльності, в проектуванні та реалізації логістичної дистрибуції підрозділів НГУ було запропоновано відповідну комп’ютерну імітаційну модель», – розповів Валентин. 

Результати конкурсної науково-дослідної роботи рекомендовано для вдосконалення механізму речового забезпечення підрозділів Національної гвардії України. А в стратегічному аспекті, дослідження важливе для підвищення ефективності організації транспортної логістики та речового забезпечення військових підрозділів Національної гвардії України як у мирний час, так і в процесі виконання бойових завдань. Щодо навчального процесу, планується рекомендувати результати досліджень вищим військовим навчальним закладам при викладанні дисциплін з напряму «Логістика».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ