новини

Курсанти Академії Нацгвардії змагались за першість із волейболу

23.11.2020 09:33

 

У рамках щорічної спартакіади в Національній академії Національної гвардії України курсанти змагалися між собою в грі у волейбол.

У змаганнях взяли участь збірні команди курсів. Кожна з команд складалася мінімум із шести чоловік. Одна гра тривала до 25 м’ячів та до двох перемог команди.

До складу суддівської колегії увійшли: старший викладач кафедри фізичної підготовки та спорту Академії підполковник Юрій Белошенко, викладач кафедри фізичної підготовки та спорту Світлана Гунбіна та начальник лабораторії-навчально-спортивного комплексу старший лейтенант Олексій Конєв.

За підсумками змагань, місця розподілилися наступним чином:

1 місце посів курс № 3 факультету логістики;

2 місце закріпилося за курсом № 1 командно-штабного факультету;

3 місце посів курс № 2 гуманітарного факультету.

Курсанти були нагороджені перехідним кубком, дипломом та медалями.

«Найзапеклішою була гра у фіналі чемпіонату. За підсумками, три команди отримали призові місця. Завжди цікаво спостерігати як курсанти розвиваються», - розповіла капітан Світлана Гунбіна.

Традиційно, після завершення гри, учасники подякували один одному за змагання.

«Гра пройшла у товариській атмосфері. Всі гравці змагалися чесно і по-справжньому спортивно. Я задоволений тим, що маю змогу брати участь та перемагати у змаганнях, незалежно від виду спорту в рамках спартакіади», - підсумував курсант факультету логістики сержант Іван Чоботар.

Наступними у рамках щорічної спартакіади відбудуться змагання із підтягування.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ