новини

Курсанти Академії передали 50 «Коробок тепла» гвардійцям на передову (відео)

10.01.2024 15:52

Курсанти-психологи третього року навчання Національної академії Національної гвардії України передали гуманітарну допомогу гвардійцям, які виконують бойові завдання безпосередньо на передовій. 

Завдяки власним зусиллям та допомозі волонтерів, хлопці та дівчата спакували 50 «Коробок тепла для побратимів». Окопні свічки, грілки для ніг, сухі супи та каші, консервовані фрукти, енергетичні напої, протеїнові батончики, печиво, предмети першої необхідності – уся ця допомога відправлена 3-тій бригаді оперативного призначення НГУ імені полковника Петра Болбочана.

«Ми навчаємось і служимо для того, щоб у подальшому зробити гідний внесок в оборону країни. Однак треба знаходити час та можливості для того, щоб зробити щось для підтримки бійців на лініях фронту вже зараз. Коробка тепла – це важлива для кожного бійця підтримка. Сподіваємось, що вона покращить настрій, зміцнить моральний дух і дасть зрозуміти кожному бійцю те, що лише разом ми зможемо досягти перемоги!», - зазначає сержант Борис Позняк. 

Передаємо виклик на збір гуманітарної допомоги бійцям на передову курсантам Національної академії Державної прикордонної служби.
 

*Курсанти Національної академії Національної гвардії України регулярно передають гуманітарну допомогу військовим, які безпосередньо виконують завдання на фронті. Якщо бажаєте долучитися до збору зв’язуйтесь за телефоном: +380970958285 або +380990112704.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ