новини

Курсанти Академії продовжують допомагати захисникам України

07.08.2024 12:47

Курсанти Національної академії Національної гвардії передали чергову допомогу військовим на передову. Рюкзаки, підсумки, турнікети, аптечки, накладки для швидкого спорядження магазину, предмети першої необхідності, продукти харчування – усе це відправлено бійцям підрозділу Гвардії Наступу «Спартан». Збирали допомогу для побратимів учасники команд «Ліги Сміху» з Академії та Національної гвардії України.

«Продовжуємо підтримувати наших захисників, які перебувають безпосередньо на фронті. Продовжуємо власним прикладом показувати українцям, що будь-яка допомога нашим бійцям необхідна та закликаємо долучатись. Бо лише разом – ми сила», – зазначає курсант командно-штабного факультету Денис Шубін.

Зазначимо, що курсанти Академії регулярно передають гуманітарну допомогу військовим, які безпосередньо виконують завдання на фронті.

«Хочу подякувати курсантам Академії, мені як випускнику дуже приємно, що хлопці та дівчата підтримують наш підрозділ та окрім навчання займаються волонтерською діяльністю. Я дуже пишаюся, що ми маємо таку єдність у боротьбі проти ворога», - розповів лейтенант Дмитро Ткаченко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ