новини

Курсанти Академії стали віце-чемпіонами у змаганнях «Клуб веселого настрою»

21.05.2021 10:14

Команда курсантів командно-штабного та гуманітарного факультетів Академії взяла участь у змаганнях «Клуб веселого настрою». За право стати чемпіоном змагалися сім команд з різних вузів Харкова.

До складу суддівської команди увійшли колишні чемпіони молодіжної ліги, блогери та діячі культури міста Харкова з досвідом участі в подібних конкурсах.

«Команда клубу веселого настрою Академії є фанатами своєї справи, вони активно створюють якісний гумор. Хтось виступає автором жартів, хтось відповідає за постановку номерів та хореографію. На цьому фоні команда згуртовується, що дуже важливо для глядачів. Їхня праця здатна викликати усмішку в найвибагливішого глядача, – розповідає керівник гуртка капітан Артур Карапетян. - Сподіваюся, що сьогодні отримаю максимально позитивні враження від вдалих та дотепних жартів. Бажаю всім учасникам успіху, нехай переможуть найкращі».

Команда Академії у складі 7 учасників продемонструвала свою кмітливість у конкурсах «Візитка», «Пародія» та «Ситуація з членами журі».

Капітан команди, курсант третього року навчання гуманітарного факультету Дмитро Мащенко почав створювати якісний гумор вже в Академії.  Майбутній офіцер зазначає, що розповісти, а тим більше вигадати гарний жарт не так легко, як здається на перший погляд. Підготовка до такого конкурсу, як «Клуб веселого настрою» потребує концентрації, креативності та вміння вдало розподілити ролі під час роботи в команді.

«Всі команди, які сьогодні змагалися в фіналі, доволі сильні, - розповідає курсант Дмитро Мащенко. - Спільними зусиллями нашої команди ми намагаємося зробити так, щоб було не тільки смішно і креативно, але й популяризуємо Національну гвардію. Допомагає мені в цьому читання спеціальної літератури та перегляд як українських, так і закордонних комічних програм».

За підсумками всіх конкурсів, команда Академії стала віце-чемпіонами в фіналі сезону. Курсанти отримали кубок, грамоту та медалі.

Наступна гра відбудеться наприкінці травня, де команда буде змагатися за кубок «Володарів кубків».

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ