новини

Курсанти Академії тренувалися з професійними тренерами Харкова

29.03.2021 16:46

У спортивному клубі YOD відбувся благодійний спортивний захід. Захід відбувся за ініціативи депутата Харківської міської ради Анастасії Федорик.

Від Академії Нацгвардії участь у заході взяли 30 курсантів командно-штабного факультету. Супроводжував гвардійців заступник начальника кафедри фізичної підготовки і спорту підполковник Артем Турчинов.

Протягом заходу тренери спортивного клубу YOD провели майстер-класи та змагання з курсантами з таких видів спорту, як змішані єдиноборства, кросфіт, гімнастика та стретчинг. Хлопці тренувалися з професійними тренерами команд «MMA YOD» та «Cross Fit». Крім того, змагання з курсантами зі змішаних єдиноборств провів український боєць в UFC Денис Бондар. Він провів у змішаних єдиноборствах 16 боїв, здобувши 14 перемог і є єдиним на даний момент представником України в UFC серед чоловіків.

«Завдяки таким ініціаторам, курсанти можуть у вихідний день змінити повсякденну обстановку та позайматися вдосталь спортом. Курсанти мали змогу поспілкуватися з тренерами, які мають вагомий досвід у спортивній кар’єрі з різних видів спорту. Гвардійці отримали заряд емоцій та спортивно відпочили. Такий захід мотивував курсантів до здорового способу життя та ще більше займатися спортом», - розповідає підполковник Артем Турчинов.

Зазначимо, вже невдовзі відбудеться наступний спортивно-благодійний захід за участю курсантів Академії. Змагання з легкоатлетичного кросу пройдуть в центральному парку культури та відпочинку ім. М.Горького та проведуть їх тренери з різних спортивних клубів Харкова.

«Від благодійного заходу отримав справжнє задоволення. До того ж, такі змагання – це чергова нагода переконатися у власних можливостях. Змагатися довелося із призерами всеукраїнських змагань та олімпійськими чемпіонами. І це дуже хвилююче», - зазначив курсант командно-штабного факультету Ігор Дідусь.

«Хлопці тренувалися з професійними бійцями команд «MMA YOD» та «Cross Fit». Крім того, отримали корисні поради від найкращих тренерів міста і просто круто провели час. Взагалі приємно бачити людей у формі, які фізично розвинені та мають бажання самовдосконалюватися», - підсумувала Анастасія Федорик.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ