новини

Курсанти Академії взяли участь у чемпіонаті ФСТ «Динамо» з боротьби самбо

18.09.2023 16:42

Нещодавно у Львові відбувся чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з боротьби самбо за програмою комплексних змагань «Динаміада – 2023» серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб, а також серед збірних команд закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС.

Загальна кількість учасників змагань 148 спортсменів, з них – 5 Заслужених майстрів спорту України, 5 Майстрів спорту України міжнародного класу та 28 Майстрів спорту України.

Команда Національної академії Національної гвардії України складалася з 7 курсантів командно-штабного та факультету логістики.

Тренерами команди виступили заступник начальника кафедри з фізичної підготовки та спорту підполковник Руслан Любчич та старший інструктор з фізичної підготовки та спорту головний сержант Роман Контаровський.

За підсумками змагань місця розподілились наступним чином:

молодший сержант Іван Яковлєв з факультету логістики у категорії 88 кг зайняв 2 місце;

курсант Антон Додон з факультету логістики у категорії 58 кг зайняв 3 місце.

Серед збірних команд закладів вищої освіти МВС команда НА НГУ зайняла 8 місце.

«Для мене самбо стало віддушиною, я з радістю ходжу на тренування та морально відволікаюсь від буденності. До речі, спорт для мого навчання також корисний, бо фізичні навантаження позитивно впливають на сприйняття інформації. Щасливий, що моє захоплення ще й приносить результати та призові місця», - ділиться враженнями Іван Яковлєв.

Вітаємо переможців і бажаємо усім учасникам подальших успіхів!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ