новини

Курсанти Академії взяли участь у Всеукраїнському турнірі по кікбоксингу

19.10.2023 17:05

Нещодавно у місті Хмельницькому пройшов Всеукраїнський турнір та Кубок України з кікбоксингу WAKO пам’яті першого президента Національної федерації з кікбоксингу Павла Орла та Захисників України. У змаганнях взяли участь курсанти Національної академії Національної гвардії України.

Кікбоксинг - це захопливий і динамічний вид єдиноборств, який поєднує в собі фізичну силу, витривалість та мистецтво бою. Ці змагання включають в себе вдари руками і ногами у спеціальних рингах під пильним наглядом арбітрів.

«Цей спорт - це моя життєва пристрасть, і кожен мій бій - це подорож у світ адреналіну, емоцій та бажання перемогти.  Той момент, коли ти дивишся в очі супротивнику, і знаєш, що найкращий переможець - це той, хто готовий піти на межу своїх можливостей. Щасливий, що моє захоплення ще й приносить результати та призові місця», - ділиться враженнями Дмитро Терентьєв

Крім спортивних досягнень, кікбоксинг сприяє підвищенню фізичної підготовки та вивченню технік самозахисту. Він розвиває дисципліну та волю до перемоги, а також вдосконалює координацію рухів та реакцію.

 

За підсумками змагань місця розподілились наступним чином:

курсант Дмитро Терентьєв у категорії до 71 кг зайняв 1 місце;

молодший сержант Ігор Гнип у категорії до 81 кг зайняв 2 місце;

курсант Денис Пазіна у категорії до 60 кг зайняв 2 місце;

молодший сержант Дмитро Ковальчук у категорії до 75 кг зайняв 3 місце.

 

Вітаємо переможців і бажаємо усім учасникам подальших успіхів!

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ