новини

Курсанти Академії взяли участь у змаганнях «Клуб веселого настрою»

02.04.2021 09:32

Міжнародний день сміху в Національній академії Національної гвардії України вирішили відмітити креативно та організували змагання «Клуб веселого настрою».

Участь у змаганнях взяли команди курсантів командно-штабного, гуманітарного факультету та факультету логістики.

До складу суддівської команди увійшли офіцери з досвідом участі в подібних конкурсах.

«Дуже радий, що увійшов до суддівської команди. «Клуб веселого настрою», особисто у мене, викликає надзвичайно щирі спогади, адже під час навчання в Академії я був одним із засновників команди КВК «ВВ», - розповів начальник кафедри соціально-гуманітарних дисциплін підполковник Олексій Міршук. – Сподіваюся, що сьогодні отримаю максимально позитивні враження від вдалих та дотепних жартів. Бажаю всім учасникам успіху, нехай переможуть найкращі».

Першим конкурсом, під час якого всі присутні мали можливість познайомитись із командами поближче, була «Візитка».

Другий конкурс, у якому командам потрібно було зробити відео у вигляді коротких скетчів, мав назву «Курсантський ТІК-ТОК».

Третій конкурс, вже став традиційним і без нього не проходить жоден сезон «Клубу веселого настрою» - це «Розминка» з журі. Під час конкурсу кожен член журі ставить питання, а командам треба придумати по одній смішній відповіді на нього.

І на завершення гри, команди курсантів взяли участь у музичному конкурсі «Життя в академії». Перед гвардійцями стояло доволі непросте, але цікаве завдання - продемонструвати свою пісню, яка б із дотепністю висвітлювала життя в Академії Нацгвардії.

«До участі в конкурсі наша команда «Хочу сміятися 5 хвилин» підійшла з усією серйозністю та азартом. Ми неодноразово презентували Академію Нацгвардії під час змагань Харківської міської молодіжної ліги «Клубу веселого настрою» та отримували кубок сміху, - поділився курсант командно-штабного факультету Денис Півко. – Незважаючи на досвід, сьогоднішні змагання не є приводом розслаблятися. За моїми спостереженнями, кожна команда добре підготувалася, тому гра буде по-доброму запеклою та цікавою».    

За підсумками всіх конкурсів, члени журі прийняли одноголосне рішення та присудили перемогу учасникам від командно-штабного факультету. Курсанти отримали кубок переможця, а учасники з інших факультетів – грамоти за окремі конкурси.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ