новини

Курсанти Академії змагались на чемпіонаті з поліатлону

19.06.2023 16:43

З 13 по 15 червня у Львові відбувся чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з поліатлону. Серед збірних команд закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС була представлена команда Національної Академії Національної гвардії України.

У змаганнях взяли участь 68 спортсменів із 17 команд. Серед збірних команд закладів вищої освіти МВС команда Академії Національної гвардії України посіла 4 місце.

На змаганнях з поліатлону від кожної команди представлено 4 спортсмени – троє чоловіків та одна жінка. Команду Академії представляли курсанти командно-штабного факультету: Сідоркін Богдан, Колесник Даніл, Шадовський Володимир, Береза Ганна.

В особистому заліку серед курсантів 3 місце здобув Колеснік Даніл, курсант вже має спортивний розряд кандидата в майстри спорту.

«До самих змагань ми інтенсивно готувалися 1,5 місяця і насправді показали гарні результати. Ми посіли 4 місце, але це найкращий результат Академії на цих змаганнях за останні роки. Вважаю, якщо ми продовжимо тренування, то у наступному році зможемо здобути призове місце», - розповів курсант командно-штабного факультету Даніл.

Призери чемпіонатів з поліатлону в командному й особистому заліках були нагороджені кубками, дипломами та медалями.

Наступні змагання до яких готується збірна команда Академії – чемпіонат з бойового самбо.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ