новини

Курсанти факультету логістики готували їжу в польових умовах

21.10.2020 15:32

У навчальному центрі Національної академії з курсантами-випускниками факультету логістики пройшло заняття по приготуванню їжі в польових умовах.

Заняття провів заступник начальника кафедри технічного та тилового забезпечення підполковник Сергій Павленко. Він слідкував за процесом приготування страв курсантами, а також надавав поради щодо послідовності закладання продуктів, згідно до рецепту.

Гвардійці використовували технічні засоби приготування їжі в польових умовах. Курсанти підготували продукти, кожен з кухарів готував першу та другу страву, а також обслуговували обладнання. Загалом, курсанти готували на 40 чоловік. Слід зазначити, що особлива увага приділялась санітарним умовам. Курсанти пильнують за чистотою і порядком, щоб приготування їжі відповідало санітарним нормам.

«Основною складовою випускника факультету логістики  є вміння розгортати для експлуатації польові технічні засоби та забезпечити харчуванням особовий склад. Приємно спостерігати, що майбутні офіцери продовольчої служби знають свою справу та швидко і якісно приготували необхідні страви», - зазначив заступник начальника кафедри технічного та тилового забезпечення підполковник Сергій Павленко.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ