новини

Курсанти факультету логістики ознайомилися з процедурою зберігання та видачею речового майна

30.09.2021 08:40

На території об’єднаного центру забезпечення Збройних Сил України проведено бінарне заняття з курсантами третього року навчання факультету логістики. Заняття пройшло з дисципліни «Економіка та управління речовим забезпеченням» за темою «Організація роботи військової бази (центру) забезпечення щодо зберігання та видачі речового майна».

Заняття провели начальник кафедри технічного та тилового забезпечення Академії Нацгвардії полковник Сергій Каплун та заступник начальника об’єднаного центру забезпечення майор Дмитро Голіков.

Під час заняття курсанти ознайомились з практичними питаннями щодо обладнання і утримання складів і сховищ, створення відповідних умов для зберігання різних видів речового майна та технічних засобів речової служби. Розглянули питання стосовно захисту речового майна від ушкодження і псування, документального оформлення прийому-видачі речового майна та ведення його обліку під час зберігання на сховищах центру. Крім того, курсанти були присутні при видачі речового майна згідно наряду приймальнику від військової частини.

«Матеріально-технічна база центру та його кваліфікований персонал допомогли у повному обсязі розкрити зміст заняття. Знання будуть використані курсантами вже незабаром – у своїй майбутній службі на посадах за призначенням», - розповідає  начальник кафедри технічного та тилового забезпечення полковник Сергій Каплун.

 Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ