новини

Курсанти факультету логістики розглядали планування експлуатації машин

15.12.2021 14:34

 

В Академії Національної гвардії з курсантами-зброярами  п’ятого року навчання факультету логістики пройшло бінарне заняття із навчальної дисципліни «Артилерійсько-технічне та автотехнічне забезпечення СБЗ Нацгвардії». Заняття із майбутніми офіцерами провели доцент кафедри технічного та тилового забезпечення, кандидат технічних наук, підполковник Олег Рікунов та начальник автомобільної служби Академії підполковник Олександр Павленко.

Протягом заняття гвардійці розглядали питання порядку щоденного планування експлуатації машин військової частини.

Курсанти набули практичних навичок у роботі з документами обліку експлуатації машин: складали дорожні листи, заявки на здійснення автомобільних перевезень, обговорювали питання щодо переліку техніки, яка вноситься до наряду використання машин без заявок.

«Планування щоденної експлуатації машин – один із основних напрямків роботи начальника служби технічної частини. Тому, майбутні офіцери повинні навчитися застосовувати набуті знання та практичні навички на відповідних посадах у військах», - зазначив підполковник Олександр Павленко.

Протягом заняття курсанти брали активну участь в обговоренні питань щодо планування експлуатації машин.

«Планування має на меті своєчасне технічне забезпечення завдань, покладених на військові частини Національної гвардії України. Майбутні офіцери-зброярі усвідомили, що чітке планування експлуатації озброєння та військової техніки дозволить підтримувати їх у постійній готовності до використання за призначенням», - розповів Олег Рікунов.

 

 

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ