новини

Курсанти-логісти переймали досвід офіцерів служб тилу Національної гвардії України

24.02.2021 13:29

Протягом двох днів із курсантами третього року навчання факультету логістики Академії Нацгвардії проводилися бінарні заняття із викладачем кафедри технічного та тилового забезпечення майором Сергієм Писаревським та офіцерами Східного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України.  

Перше заняття за темою: «Технічні засоби польового хлібопечення» провів старший офіцер продовольчої служби Східного ОТО НГУ майор Тимур Федосов. У рамках заняття курсанти дізналися про особливості застосування зразків технічних засобів для випікання хліба, які знаходяться на забезпеченні Східного ОТО НГУ.

Наступного дня, начальник продовольчої служби однієї з військових частин НГУ підполковник Євген Кугук, розповів гвардійцям про особливості застосування технічних засобів приготування їжі в польових умовах. Начальник продовольчої служби надав курсантам об’ємну інформацію щодо особливостей застосування технічних засобів під час приготування їжі в польових умовах та в зоні Операції Об’єднаних сил.

За словами викладача Академії Сергія Писаревського, важливість бінарних занять полягає у тому, що особовий склад курсантів отримує максимальну кількість знань та вмінь як від викладачів кафедри, так і від офіцерів служб тилу Національної гвардії України. Під час бінарних занять, офіцери надали курсантам інформацію щодо особливостей застосування технічних засобів у різних умовах, а саме під час виконання завдань у зоні проведення ООС та у період тактичних навчань і зборів у яких беруть участь військовослужбовці Національної гвардії України.

«Курсантам завжди подобаються заняття під час яких вони можуть отримати більше інформації щодо використання технічних засобів служб тилу в різних умовах, - зазначив майор Сергій Писаревський. – Проведення заняття офіцером із військ та викладачем, безумовно, більше зацікавлює курсантів. Вони активно долучаються до обговорень, зокрема, цього разу обговорювалися особливості підготовки технічних засобів продовольчої служби до списання. Також приємно, що офіцери йдуть назустріч попри службове навантаження у службах тилу».

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ