новини

Курсанти-психологи практикуються проводити тренінгові заняття

22.11.2023 10:33

Вже як тиждень курсанти-психологи 4 року навчання набувають практичного досвіду в якості тренерів. Вони проводять практичні заняття з курсантами першого року навчання щодо збереження життя та профілактики суїцидальних ризиків.

Допомагають проводити заняття офіцери служби психологічного забезпечення Академії, які діляться з майбутніми офіцерами-психологами практичним досвідом щодо організації та порядку проведення роботи з попередження та запобігання суїцидальних ризиків серед військовослужбовців. Таким чином, курсанти-психологи не тільки отримують перший практичний досвід, а й допомагають службі психологічного забезпечення якісно діагностувати негативні психоемоційні стани та проводити профілактичні, життєво важливі орієнтири курсантів.

«Офіцери служби психологічного забезпечення не тільки надали основні тренінгові елементи, за допомогою яких ми повинні були працювати, але надали нам можливість «наситити» тренінг вправами, які ми самі обрали», - зазначив курсант Костянтин Нестеренко.

Офіцери служби психологічного забезпечення зазначають, що такі тренінгові заняття нададуть майбутнім офіцерам практичних навичок та впевненості у своїх силах перед особовим складом.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ