новини

Курсанти разом з ліцеїстами виготовляли окопні свічки для захисників

18.01.2024 15:04

Курсанти Національної академії Національної гвардії України до Дня соборності України провели «Урок мужності» та організували майстер-клас для ліцеїстів з виготовлення окопних свічок.

Хлопці та дівчата показали ліцеїстам, як робити окопні свічки з підручного матеріалу, використовуючи бляшанки, картон та віск.

Ліцеїсти із зацікавленістю працювали, старанно вирізали та змотували картон, вкладаючи його у бляшанки, згодом готову конструкцію заливали гарячим воском. Також вони спілкувалися з курсантами та цікавилися їхнім навчанням. Кожен ліцеїст зробив по декілька свічок, які вже передали бійцям на передову.

«Діти дуже позитивно відреагували на нашу пропозицію зробити свічки для наших захисників та захисниць. Вони знають, що в країні війна і що військовим потрібно допомагати. Сьогодні ми не тільки чудово провели час разом, а ще раз нагадали молоді про важливість допомоги та підтримки військовим, які нас захищають. Ми ще раз переконалися, що лише в об’єднані можна досягти перемоги», - зазначає курсантка Юлія.

Зазначимо, що курсанти Академії виготовили більше 700 окопних свічок та передали бійцям, які виконують бойові завдання.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ