новини

Курсанти розповіли ліцеїстам про можливості самореалізації в Нацгвардії

19.03.2021 14:10

Курсанти та офіцери гуманітарного факультету завітали до ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот». Хлопці та дівчата зустрілись з ліцеїстами, які цього року закінчують навчальний заклад та стоять на порозі вибору професії.

Зустріч пройшла в форматі живого спілкування. Гвардійці розповіли про основні напрямки підготовки в Академії Нацгвардії, умови навчання та побуту. Крім того, детально ознайомили з факультетами, які функціонують в навчальному закладі.

«Багато випускників вашого ліцею вступають на навчання до Академії та зарекомендовують себе лише з позитивного боку. Тому прикладайте максимум зусиль у навчанні і ви зможете себе самореалізувати у майбутньому. Ви вже є юними патріотами України і приємно спостерігати, що ви готові захищати Батьківщину», - зазначив заступник начальника гуманітарного факультету по роботі з особовим складом підполковник Олександр Загребельний.

Протягом заходу ліцеїсти переглянути відеоролики про життєдіяльність та навчальний процес Академії. Вокальні колективи підготували цікаву концертну програму. На завершення заходу ліцеїсти мали можливість приміряти військове обмундирування Національної гвардії України.  

«З самого дитинства я захоплююся військовою справою. Для себе вже впевнено вирішила йти навчатися саме в Академію Нацгвардії. Дуже важливо, що цей військовий навчальний заклад має сучасну навчально-матеріальну базу, тренажери, новітні зразки озброєння та техніки. Під час сьогоднішнього заходу ще більше надихнулася і вже хочу бути курсанткою Академії», - розповідає ліцеїстка Альона Драгомир.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ