новини

Курсанти змагались у успортивному багатоборстві

07.09.2020 17:53

Першокурсники Національної Академії Національної гвардії України позмагалися між факультетами у спортивному багатоборстві.
Кожну неділю у навчальному центрі Академії  офіцери кафедри фізичної підготовки та спорту організовують для курсантів, які проходять первинну-військову підготовку, спортивне дозвілля. Цього разу хлопці та дівчата змагалися між собою у волейболі, футболі, баскетболі, естафеті 4 по 400 метрів, та на завершення перетягували канат.

«Свіже повітря, безліч позитивних емоцій, веселий настрій, і головне – підтримка друзів. Мені сподобалася атмосфера, яка панувала під час змагань. Усі команди були дружньо налаштовані на запеклу боротьбу. Чого тільки варті вболівальники та їх гасла, які дуже надихають, навіть, коли сили закінчуються. Я вважаю, що такі змагання загартовують наш колектив, як фізично, так і морально», - розповідає курсант гуманітарного факультету сержант Олександр Колодяжний.

За результатами змагань, перемоги між підрозділами розподілились наступним чином: першість у футболі виборов командно-штабний факультет, у хлопців в волейболі переміг гуманітарний факультет, а у дівчат зв’язківці. У баскетболі, естафеті та перетягуванні канату переміг київський факультет.

«Саме під час спортивних змагань, курсанти мають змогу продемонструвати свій напрацьований рівень фізичної підготовки за період перебування у навчальному центрі Академії. А викладачі можуть відібрати спортсменів не тільки для внутрішніх змагань, але й для обласних та всеукраїнських», - розповідає старший викладач кафедри фізичної підготовки та спорту майор Руслан Анацький.

По закінченню змагань кращі команди були нагороджені грамотами та подарунками від командування навчальних зборів. Згодом всіх курсантів чекає ще не одне змагання протягом навчання, де вони зможуть показати свої найкращі результати.

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ