новини

Курсантка Академії Нацгвардії стала переможницею конкурсу "Молода людина року"

28.09.2020 09:54

 

У сквері «Стрілка» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців районного конкурсу «Молода людина року». Участь у конкурсі брала молодь, яка навчається у Харкові.

За підсумками I районного етапу конкурсу, курсантка гуманітарного факультету сержант Христина Бойчук стала переможницею у номінації «Наукова діяльність».

Гвардійка має значні досягнення у сфері науки. Христина є учасницею конкурсів та семінарів, які проводяться як на обласному, так і державному рівнях. Крім того, дівчину обрали амбасадором у рамках лідерської програми «Амбасадори Цілей сталого розвитку», а саме у сфері ґендерної рівності. А зовсім нещодавно Христина виграла грант на реалізацію свого авторського, менторського проєкту #ТІЩОЗМОГЛИ.

Церемонію нагородження переможців дипломами та пам’ятними статуетками проводили представники адміністрації Основ’янського району Харкова. Для присутніх був організований святковий концерт за участю вокальних колективів району.

«Для мене велика честь бути гідним представником Академії Нацгвардії на міських та районних конкурсах. Я подала заявку до експертної комісії Основянського району для участі у конкурсі і навіть не очікувала, що стану переможницею. Загалом, вразила масштабність і урочистість заходу, особливо у період карантину. Це мотивує на майбутні перемоги», - розповіла сержант Христина Бойчук.

Довідка. Міський конкурс «Молода людина року» проводиться щорічно управлінням у справах сім'ї та молоді Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Конкурс проходить у 10-ти номінаціях у два етапи - I етап (районний), II етап (міський). Участь беруть активні представники молоді, які презентують свої надбання у різних сферах діяльності.

 

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікації НА НГУ