новини

Ліцеїстів Харківщини запросили на навчання до Академії Нацгвардії

29.03.2021 16:18

Курсанти командно-штабного факультету провели агітаційну роботу з учнями Харківського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою "Правоохоронець" Харківської обласної ради.

Заступник начальника командно-штабного факультету по роботі з особовим складом полковник Сергій Волошко та курсанти розповіли ліцеїстам про потужності та діяльність Академії, надали інформацію про умови вступу до навчального закладу. Крім того, хлопці та дівчата показали відеоролики про Академію, продемонстрували дефіле з шаблями та інші виступи художньої самодіяльності.

«У наш час бути військовим – це почесний обов’язок. Вам це відомо не по чуткам, адже ви вже стали на шлях захисника України. Зараз, опановуючи свої перші кроки професійного шляху, у вас є можливість продовжити навчання в лавах сучасної армії. Якщо у вас є бажання бути професійним військовим, то Академія Національної гвардії України чекає на вас», – зазначив полковник Сергій Волошко.

По закінченню заходу, гвардійці побажали юнакам зробити правильний вибір для здобуття вищої освіти.

«Дуже гарні виступи підготували для нас курсанти Академії. Вони розповіли нам багато цікавого про навчання на всіх факультетах Академії. – поділилась враженнями ліцеїстка Олена Карбан. – Я свідомо обрала військове навчання в ліцеї й в подальшому ставлю собі за мету стати офіцером, тому вже зараз розглядаю можливість навчання в Академії Нацгвардії».

 

Автор статті Ігор Шепелєв

Фото автора