новини

Марафон факультетів Академії. Зроби свій вибір! (відео)

06.04.2021 11:49

#Марафонфакультетів 

Привіт, абітурієнте 2021 року! Ми знаємо, що зараз ти обираєш для себе майбутню професію. Саме для тебе ми створили чотири відео про наші факультети.

У них начальники факультетів Академії Національної гвардії України розкажуть та покажуть як саме проходить навчання. Тож, розпочнемо #Марафонфакультетів .

З дитинства ти мріяв бути сильнішим за всіх та влучно стріляти?
Або стати командиром взводу чи підрозділу зв’язку? Вступай до лав бійців спеціального призначення та обирай командно-штабний факультет.

Якщо ти хочеш пов'язати своє життя із вивченням іноземних мов, психологією або стратегічними комунікаціями – обирай гуманітарний факультет.

Можливо, ти хочеш бути інженером з експлуатації озброєння і техніки? Або ти у захваті від військової техніки та зброї - тобі на факультет логістики.

А для тих, хто вже має військову кар’єру та планує обіймати найвищі військові посади, керувати військовими частинами та підрозділами існує оперативний факультет.

В Академії Національної гвардії України є місце для кожного талановитого курсанта та офіцера, його розвитку в навчанні, спорті та творчості.

Вперед, майбутнє чекає на тебе! Зроби свій вибір!

Відділ міжнародних зв’язків, інформації та комунікацій НА НГУ